* 3 oua
* 200 g zahar
* 150 g unt
* 250 g branza de vaci COVALACT DE TARA
* 4 linguri suc de portocale
* 200 g faina
* 2 linguri amidon
* 1 praf de copt
* esenta de vanilie
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul.
Se adauga apoi pe rand sucul de portocala, untul moale si branza de vaci.
Dupa omogenizare se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt.
Aluatul obtinut se toarna in forma bine unsa cu unt.
si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.
Se lasa la racit, dupa care se rastoarna pe platou si se pudreaza usor cu zahar.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...