300 g faina, 1 ou, 100 gr zahar, un praf de copt, un pahar de iaurt covalact de 2,8 grasime, de 375 gr, arome (vanilie, coaja rasa de portocala, lamaie),ulei pt prajit.
Mod de preparare:
amestecam bine oul cu zaharul, adaugam apoi iaurtul si faina cu praful de copt si aromele.
le prajim in ulei incins, turnand aluatul cu lingura (ca la galuste). sunt minunate.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...