4 oua
1 cana zahar
1 cana ulei
350 gr faina
5 pachete zahar vanilinat
coaja rasa de la 2-3 lamai
pentru ornat: stafide, nuca, rahat, dupa preferinta.
Mod de preparare:
Se amesteca ouale cu zaharul , apoi se pune incet faina, zaharul vanilinat si uleiul.
Se adauga la sfarsit si coaja de lamaie rasa.
Se aseaza in tava de la aragaz fursecuri cu o lingurita inmuiata de fiecare data in ulei.Deasupra se orneaza cu stafide sau ce preferati.Cand sunt coapte se scot din tava.Sunt delicioase !
Pofta buna !
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...