1 PACHET UNT cOVALACT DE TARA,150 GR ZAHAR,2 OUA,2 LINGURI SMANTANA aRDELENEASCA,FAINA CAT CUPRINDE,1 LINGURA ESENTA DE LAMAIE,ZAHAR PRAF
Mod de preparare:
Se amesteca untul cu 150 gr zahar pana cand acesta se topeste.Adaugam ouale si smantana.Amestecam totul foarte bine si adaugam faina ,pana cand obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini.Dam aluatului forma de bila,il acoperim cu folie si il dam la frigider pentru 30 min.Intindem o foaie din aluat si decupam fursecuri in forma de semiluna.Coacem fursecurile 15 min,in cuptorul preincalzit inn tava tapetata cu hartie de copt.Le pudram cu zahar pudra.Se pot pastra timp de o luna in cutie inchisa etans.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...