Friptura de pui pe pat de cartofi si sos de mustar
Mai multe rețete

Friptura de pui pe pat de cartofi si sos de mustar

Ingrediente:

3 lingura otet balsamic
50 gr mustar
5 lingura ulei de masline
0.5 kg cartofi
2 lingurita piper proaspat macinat
1 kg pulpe de pui
100 gr maioneza
1 lingurita nucsoara
Mod de preparare:

Se spala pulpele de pui, se ung cu ulei, se presara sare, piper si condimentele pentru pui.Se amesteca foarte bine.
Se curata cartofii, se taie felii, se spala foarte bine.Se lasa la scurs si se dau cu sare si piper.
Se ia o tava, se pun cartofii, peste cartofi se pun pulpele de pui.Se da la cuptorul preincalzit la 200 Grade.Se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 50 minute.
Sosul de mustar se prepara astfel: se ia un castron, se pune mustarul, maioneza, smantana, se pune sare, piper, uleiul de masline si otetul balsamic.Se amesteca foarte bine.Se presara pe deasupra nucsoara si se da la rece.
Se serveste puiul pe pat de cartofi cu sosul de mustar.
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul