o pulpa de miel, 4 rosii coapte medii, verdeata(ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel, frunze de busuioc) pasta de rosii preparata in casa, o cana de vin alb demi-dulce, piper, sare
Mod de preparare:
se unge pulpa de miel cu ulei, se cresteaza si se presara cu sare. se aseaza in tava alaturi de rosiile feliate si se baga in cuptor,,,cand incepe sa se rumeneasca se adauga pasta de rosii, verdeata tocata marunt si vinul, dupa ce se rumeneste bine se adauga smantana.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...