500 g pulpa de miel
2 cepe
2-3 catei de usturoi
mustar
100 ml smantana
sos de soia
ierburi aromatice
3 linguri de miere
zeama de lamaie
1 cana vin alb
sare
piper macinat .
Mod de preparare:
Spala si curata bine carnea de miel, apoi unge-o cu ulei si asaz-o intr-o tava. Pune peste ea un strat de felii de ceapa si asezoneaza cu piper pe ambele parti, apoi inveleste carnea intr-o folie de aluminiu si las-o la frigider pentru o zi. A doua zi indeparteaza ceapa si condimenteaza carnea cu ierburi aromatice, precum rozmarin, maghiran si cimbru.
Prepara un sos din mustar, zeama de lamaie si miere si unge cu el carnea de miel, toarna peste ea 2 cani de apa si bag-o la cuptor, invelita in folie de aluminiu, o ora.
Stropeste carnea cu vinul, adauga usturoiul si mai las-o cateva minute la cuptor. Strecoara sosul si pune din nou intr-o craticioara mustar, miere, zeama de lamaie si ierburi aromatice si smantana si amesteca pana obtii un sos mai gros.
Se serveste calda cu sos si cartofi.
Pofta buna !
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...