- 50 x ml ulei de masline
- 3 x buc. portocale
- 300 x ml vin rosu
- 1 x lingura sare
- 2 x lingura miere de albine
- 1 x buc. pulpa de miel
- 500 x ml supa de legume
- 1 x lingurita rozmarin uscat
- 10 x buc. boabe de piper
Mod de preparare:
Pulpa de miel se unge cu un amestec de ulei,rozmarin,sare si se pune intr-o tava impreuna cu 200 ml vin,dafin,piper si supa de legume.Se da la cuptor 1 si 1/2 ora.Intr-o tigaie se pune 100 ml vin,portocala rasa,sucul de la o portocala,mierea de albine si feliile de portocala.Se tine pe foc 10 min.Sucul rezultat de la friptura impreuna cu sucul de la o portocala se pune pe foc 2 min.Cu acest suc stropim friptura.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...