- 300 g pulpa de miel
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 ceapa rosie
- o jumatate de lamaie
- 4 linguri ulei de masline
- sare, piper, chilli, patrunjel
Mod de preparare:
Se taie carnea cuburi si se condimenteaza. Se stropeste apoi cu sucul de la jumatatea de lamaie si se da la frigider pentru 2-3 ore.
Legumele le taiem bucati si le punem pe tepuse alternanad cu bucati de carne. Se pun tepusele pe gratar si se lasa sa se rumeneasc
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...