vrabioara ( carne vita )
cascaval Dalia Covalact
jambon
oua
putin lapte
faina
pesmet
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Taiem vrabioara in felii grose de 1-1,5 cm, le batem subtiri, le dam sare si piper, pe fiecare felie de carne asezam cate o felie de jambon si una de cascaval, le rulam si prindem cu scobitori pentru a nu se desface dupa care, le tavalim prin faina, ou cu lapte batutsi apoi pesmet.Prajim bine pe toate partile la foc mediu pana devin aurii. Se servesc cu diverse garnituri.
Pofta Buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...