Maruntaie de miel(inima,ficat si rinichi),6 oua,4 legaturi de ceapa verde,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,5 linguri smantana,4 felii de paine,1 ceasca lapte,sare si piper.
Mod de preparare:
Dupa ce se fierb maruntaiele in apa sarata,se toaca dar inima se poate taia si separat cu un cutit.Adaugati in compozitia finala si 4 felii de paine muiate in lapte date de asemenea prin masina de tocat.
Fierbeti tare cele 6 oua si tocati marunt toate verdeturile.
Acum amestecati compozitia tocata( maruntaie si paine) cu verdeturile si paine.
Se adauga galbenusurile la compozitia facuta mai sus, se sareaza si se pipereaza, la sfarsit se pun si albusurile spuma.
Prapurul se pune intr-o tava unsa bine, cu marginile iesite afara din forma. In prapur se pune amestecul facut mai inainte. Tava se da la cuptor si se coace la foc potrivit.
Cand drobul de miel s-a rumenit usor, este gata.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...