1500 grame organe ( inima, ficat, plamani, rinichi), carne porc 300 grame tocata, ceapa verde, usturoi verde dupa gust , 2 oua crude si 3 fierte ,mirodenii dupa gust si binenteles prapure si putin ulei
Mod de preparare:
se fierb organele se dau prin masina de tocat carne inpreuna cu usturoiul si ceapa verde si carnea tocata, apoi se amesteca cu ouale crude se pune cimbru , piper, sare dupa gust . se pune prapurele in tava unsa cu putin ulei se aseaza compozitia iar la misloc se pun ouale fierte tare apoi iar compozitia se inveleste in prapure si se da cuptor ! e delicios ! pofta buna
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...