randuri de "maruntaie" de miel
6-8 cepe mari uscate
4-5 legaturi ceapa verde
8 oua putina paine
marar si patrunjel verde
piper
delikat/vegeta/maggi 2-3 linguri (dupa gust)
Aluat: 400 g smantana + faina cat cuprinde si sare
Mod de preparare:
- maruntaiele se fierb in apa fara sare si se lasa la racit
- ceapa taiata pestisori se pune la inmuiat cu o ceasca de ulei
- se pune o lingura de delikat, se mai lasa putin si se da la rece
- cand se raceste, se da prin masina de tocat, impreuna cu maruntaiele
- se taie zarzavatul, se pun ouale, se sareaza si se pipereaza
- painea se da prin masina de tocat
-amestecam tot si se da la cuptor la foc mic.Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...