Drob din ficatei de pui cu ciuperci
Mai multe rețete

Drob din ficatei de pui cu ciuperci

Ingrediente:

- 1 kg ficatei de pui;
- 2 cutii ciuperci taiate;
- 5 legaturi ceapa verde;
- 3 legaturi patrunjel;
- 3 legaturi marar;
- 5-6 oua.
Mod de preparare:

Mod de preparare:
Ficateii se spala si se fierb pentru 5 minute. Apoi se scot din apa si, eventual, se spala.
iupercile se taie marunt. La fel si ceapa verde. Acestea se calesc impreuna in ulei.
Ficateii se mixeaza la robot. Peste pasta rezultata se pun ciupercile si ceapa, ouale, verdeata, sare si piper. Toate aceste ingrediente se amesteca bine.
Intr-o tava pentru chec sau cozonac se pune hartie de copt, apoi compozitia. De data asta eu am pus si oua fierte la mijlocul compozitiei (se pune jumatate din compozitie, apoi ouale si apoi si restul de compozitie). Dar mie imi place mai mult fara oua.
Tava se da la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu. Apoi se scoate tava si se unge drobul desupra cu un ou batut bine cu putina sare. Se mai lasa inca 10 minute si drobul e gata.
Pofta buna!
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul