2 kg piept de pui, 10 oua, 4 legaturi de ceapa verde, 4 legaturi de marar, 1-2 legaturi de papatrunjel verde, 2 lingurite cu sare, 1 lingurita cu piper negru macinat
Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se lasa la racit. Pieptul de pui se trece prin masina de tocat, apoi se amesteca cu 7 oua, cu ceapa verde tocata marunt si cu patrunjelul si mararul tocate marunt.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Compozitia se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se niveleaza. Deasupra se adauga trei oua batute bine.
Se introduce tava la cuptorul incalzit in prealabil, unde se tine timp de 50-60 minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...