pipota, inimi si ficat de pasare, oua,cepa ,usturoi verde, patrunjel, marar, sare ,piper.
Mod de preparare:
Se da un clocot la maruntaie pt a iesi spuma din ele. Se dau prin masina de tocat , se taie verdeata foarte marunt ,se pun condimente dupa gust si circa 3-4 oua.Se amesteca compozitia si se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Deasupra se face un dresing cu un 1 ou si smantana. Se da la cuptor circa 40-50 minute. Va dorim pofta buna.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...