- 8 oua proaspete
- 3 legaturi ceapa verde
- o legatura patrunjel
- 3 legaturi marar
- 2 linguri smantana
- o lingura unt
- 2 linguri faina
- 50 g ulei
- o lingurita sare
- o lingurita piper
Mod de preparare:
Se fierb bine maruntaiele de miel, dupa care se lasa la racit.
Dupa ce se racesc, se taie maruntaiele in cubulete mici.
Se taie ceapa marunt, dupa care se caleste.
Se spala si se toaca verdeata, peste care se adauga ceapa calita si 7 oua batute bine. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se adauga si 2 linguri de faina.
Se trece mai departe la ungerea unei tavi cu ulei sau unt si se tapeteaz
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...