Pentru umplutura:
1/2 kg maruntaie de miel,
1 lingura smantana,
2 oua,
putin lapte,
1 felie de paine,
marar, patrunjel,
1 legatura de ceapa verde,
sare, piper.
Pentru aluat:
150 g faina,
1 ou,
unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Se face un aluat din ou si faina.
Se intinde o foaieca pentru taitei si se pune intr-o forma unsa cu unt (poate fi o forma de cozonac), astfel incat foaia sa depaseasca un pic marginile formei.
Umplutura se pregateste astfel: se pun maruntaiele la fiert, apoi se lasa la racit si se toaca cu masina de tocat carne.
Se adauga ouale, smantana, felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa, sarea, piperul.
Se toaca ceapa, patrunjelul si mararul si se adauga in compozitie.
Sa amesteca bine.
Umplutura se pune in forma pregatita anterior, se intorc marginile de aluat si se impacheteaza compozitia.
Se unge cu ou batut si se da la cuptor.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...