● măruntaiele de la un miel, aproximativ 500 de grame
● două ouă fierte
● două ouă crude
● o felie pâine muiată în lapte
● o legătură de ceapă verde
● o legătură de pătrunjel
● o legătură de mărar
● o lingură de smântână
● sare
● piper după gust
● prapurul sau o foaie de tăiţei
● ulei pentru uns tava
Mod de preparare:
Pentru prepararea DROBULUI DE MIEL, trebuie să fierbeţi mai întâi măruntaiele în apă cu sare. Când se răcesc măruntaiele se trec prin maşina de tocat carne, împreună cu felia de pâine înmuiată. Dacă vreţi, inima şi rinichii se pot tăia feliuţe cu un cuţit. Mai apoi, adaugaţi ouăle crude, smântână, sare, piper, verdeaţă tocată mărunt, ceapă tocată cu cozi cu tot.
Amestecaţi totul, iar mai apoi ungeţi o formă - după preferinţă: tăviţă smălţuită sau forma de chec. Prapurul se spală şi se întinde în formă, lăsând mult şi pe margini. Puneţi o jumătate din umplutură, puneţi ouăle fierte - la alegere: sferturi pe toată suprafaţa umpluturii sau tăiate în jumătăţi în mijlocul umpluturii - puneţi restul umpluturii necesare pentru DROBUL DE MIEL, aranjaţi cu lingura şi întoarceţi marginile prapurului peste umplutură. Lasăţi în cuptorul încins DROBUL DE MIEL timp de 30 de minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...