maruntaiele mielului (inima, ficat, rinichi),
5oo gr ficat de pui,
4 oua fierte,
4 oua crude,
4 legaturi de ceapa verde,
3 legatura patrunjel,
3 legatura marar,
2 felii de paine,
o cana lapte,
sare,
piper,
pesmet,
prapur de miel.
Mod de preparare:
Maruntaiele mielului si ficateii de pui se pun intr-o cratita cu apa rece pentru o ora, sa iasa tot sangele din ele.
Se vor pune la fiert in apa cu sare. In cazul ca face spuma (face sigur), vom spumui.
Punem la fiert 4 oua, 5-6 minute de cand clocoteste apa.
Ceapa verde, patrunjelul si mararul se toaca marunt.
Maruntaiele fierte bine se lasa sa se raceasca.
Acestea se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in lapte.
Se amesteca cu verdeata tocata si cu ouale crude.
Condimentam cu sare si piper.
Intr-o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si o tapetam cu pesmet, punem prapurul cu marginile afara.
Umplem tava pe jumatate cu compozitia de drob, aranjam oualele fierte si turnam si restul de compozitie peste.
Acoperim cu prapurul.
Se da la cuptor pentru 40-45 min.
Se scoate din tava si se taie felii dupa ce s-a racit.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...