-3 oua
-1 praz
-2 felii paine
-1 legatura marar
-1 legatura patrunjel
- maruntaiele de la un miel
- 2 linguri cu ulei
Mod de preparare:
Maruntaiele se pun la fiert, se toaca pe un tocator de lemn, iar dupa ce se racesc se toaca cu un cutit cat de marunt. Cubuletele rezultate se pun intr-un castron, se adauga ouale, prazul, mararul si patrunjelul, sare si piper, 2 linguri pesmet, feliile de paine si se amesteca pana la omogenizare.
Tava se unge cu putin ulei , peste care se toarna compozizia. Se pune compozitia la cuptor circa 45 minute la foc mic. Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...