1 kg maruntaie miel:ficat,plamani,inima,rinichi
4 legaturi ceapa verde
200 g ceapa
3 oua
1 prapur miel
100 ml ulei
piper
sare
Mod de preparare:
Se spala prapurul, se lasa in apa rece
Se spala maruntaiele , se oparesc intr-o apa clocotita
Se fierb in apa cu un praf de sare 30 minute de la primul clocot; se scot se toaca din cutit
Ceapa si uscata si verde, se toaca maruntel
Jumatate din ceapa se pune in grasime la prajit
Se adauga tocatura, sa sfaraie inca 5 minute; apoi se ia prajeala de pe foc, se scurge bine de grasime si se raceste
Ouale se bat cu sare si piper
Se amesteca, e deja actul trei, tocatura, ceapa ramasa si ouale
Prapurul se scurge de apa, se intinde se umple cu mestecatura de mai sus
Se unge cu unt o tava de cozonac, se potriveste
un strat de drob se pun oua fierte si aseaza si ultimul strat de drob in forma de cozonac si se da la cuptor, la foc foarte mic, pana se rumeneste bine (maroniu deschis)
2. Tava de cozonac se unge cu unt, se presara din gros cu pesmet; drobul de miel
si el se presara cat de des cu pesmet; se pune in tava si se da la cuptor.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...