1 kg organe de miel (plamani, ficat, inima, limba; cantarite dupa fierbere si tocare)
2 cepe
2 legaturi de ceapa verde (10 fire)
2 legaturi patrunjel
2 felii paine mai veche (fara coaja)
150 ml lapte
8 oua fierte tari
4 oua crude
1 lingurita rasa sare
1 lingurita rasa piper
80 ml ulei
Mod de preparare:
Se spala organele bine in cateva ape si se pun in apa cu otet si sare pentru 30 minute. Se fierb timp de 5 minute. Se arunca apa murdara de pe ele, se spala bine oala si se pun la fiert inca 30 minute. Se toaca marunt ceapa, ceapa verde, patrunjelul si 4 oua fierte. Painea se pune la inmuiat cu putin lapte. Se scurg bine organele si se toaca cu cutitul cat mai marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa la foc mediu pana este moale. Se adauga organele tocate si se prajesc la timp de 10 minute, amestecand mereu. Se trage de pe foc. Se adauga ceapa verde si patrunjelul, ouale tocate si painea stoarsa de lapte. Se ameste totul foarte bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Se bat 3 oua mari crude si se pun peste amestecul racorit. O tava de chec se unge bine cu ulei. Se aseaza 1/3 din compozitie pe fundul formei. Deasupra asezati restul de 4 oua fierte intregi. Se acopera ouale cu restul de umplutura. Bateti un ou si ungeti drobul cu el. Coaceti la cuptor 50 de minute.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...