750 g organe de miel(ficat,rinichi,plamani)
1 prapur,spalat bine
6 oua mari,batute,plus inca 1 ou pentru uns
1 legatura de marar,tocat
1 legatura de patrunjel,tocat
4 catei de usturoi,tocati marunt
2 fire de ceapa verde,tocate marunt
Mod de preparare:
Pune organele intr-o oala si acopera-le cu apa rece.Pune oala pe foc si adu-o la punctul de fierbere.Cand incepe sa clocoteasca,da focul mai mic si indeparteaza spuma care se formeaza la suprafata apei.Fierbe-le timp de 30 de minute.
Incinge cuptorul la 200 grade celsius.Unge cu ulei o forma de cozonac si tapeteaz-o cu prapurul(lasa marginile sa atarne un pic peste marginile formei).Scoate organele din apa si lasa-le sa se raceasca putin.Toaca-le grosier cu un cutit bine ascutit si pune-le intr-un castron mare.Amesteca-le cu ouale,mararul,patrunjelul,ceapa verde si usturoiul,apoi asezoneaza dupa gust.
Transfera amestecul in forma de cozonac,acopera cu marginile prapurului,unge cu ou si da totul la cuptor timp de 30 de minute,pana se patrunde.
Serveste drabul taiat felii alaturi de o salata de primavara sau cu ceapa verde.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...