maruntaie de miel
6 oua pentru umplutura
3 oua pentru interior
o leg. ceapa verde
2 leg patrunjel
o leg. marar
100g unt
prapur
sare
piper
Mod de preparare:
Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina de tocat sau robot .
Se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.
Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel,asezand in interior cele 3 oua fierte tare.
Se coace la cuptor la foc potrivit .Dupa ce s-a racit se scoate din tava si se aseaza pe un platou alaturi de decorul dorit.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...