maruntaie de ied, 2 leg.marar,1leg.patrunjel, 3-4 leg.ceapa verde, sare, piper, 5 oua si prapurpt copt drobul
Mod de preparare:
se fierb maruntaiele cu sare aprox o ora, se scurg, se dau prin masina de tocat, se adauga verdeturile tocate marunt(ceapa trebuie calita un pic)3 oua crude sare si piper dupa gust, dua oua fierte se pun in mijlocul compozitiei, se ruleaza in prapurul de ied si se aseaza in tava de chec,se da la cuptor pt aprox 40 min. pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...