500 g legume (praz, morcov, conopida, ardei)
200 g ciuperci
200 g boabe de grau
2 catei de usturoi
ulei
4 linguri unt
4 linguri smantana
4-6 foi de varza alba
sare
piper
Mod de preparare:
Dai prin rasnita boabele de grau, le speli in mai multe ape si le lasi la inmuiat in 1/2 l apa clocotita timp de 30 de minute.
Legumele, curatate, spaiate si taiate felii subtiri le calesti in ulei incins.
Adaugi ciupercile si usturoiul, taiate felii si le mai fierbi cateva minute.
Cand sunt gata, le iei de pe foc si le amesteci cu 4 linguri de unt si graul scurs.
Oparesti foile de varza si le cureti de cotoare.
Intr-o forma de cozonac unsa cu ulei pui foile de varza, Iasand capetele sa atarne pe afara.
Torni compozitia de legume si de grau si acoperi cu frunzele de varza care atarna.
Dai drobul la cuptor cam 20 de minute pana se rumeneste deasupra.
Cand e gata, rastorni pe farfurie, tai drobul felii si il servesti cu sos de rosii si cele 4 linguri de smantana.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...