700 g ficatei de pui;
700 g ciuperci;
5 legaturi de ceapa verde;
5 oua;
2 legaturi de marar;
2 legaturi de patrunjel;
3 linguri de ulei
100 g smantana ardeleneasca de la Covalact de tara, sare,piper.
Mod de preparare:
Ficateii se spala si se fierb pentru 5 minute. Apoi se scot din apa si, eventual, se spala.
Ciupercile se taie marunt. La fel si ceapa verde. Acestea se calesc impreuna in ulei.
Ficateii se toaca. Peste amestec se pun ciupercile si ceapa, ouale, verdeata, sare si piper. Toate aceste ingrediente se amesteca bine.Intr-o tava pentru chec sau cozonac se pune hartie de copt, apoi compozitia iar ouale fierte la mijlocul compozitiei-optional- (se pune jumatte din compozitie, apoi ouale si apoi si restul de compozitie). Tava se da la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu. Apoi se scoate tava si se unge drobul desupra cu un ou batut bine cu putina sare. Se mai lasa inca 10 minute si drobul e gata.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...