1 kg ciuperci champinion, 2 cepe, 1 leg marar, 5 oua,2 linguri pesmet, cascaval Penteleu de la Covalact 300g, sare si piper dupa gust, ulei, faina pt tapetat tava de cozonac
Mod de preparare:
Se caleste ceapa taiata cubulete mici, apoi se calesc ciupercile pana scade zeama de tot. Se lasa la racit, dupa ce s-au racit se adauga verdeata, ouale si pesmetul. Se toarna jumatate din compozitie in forma apoi in mijloc se aseaza bucati de cascaval (la drobul clasic se pun oua, eu pun cascaval si va asigur ca este delicios). Se adauga restul de compozitie si se da la cupotorul incins la 180 de grade pt 20-30 min
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...