Un dovlecel mare, 3 rosii mari, 3-4 ardei, 300 gr carne tocata, 250 gr orez, sare, piper, ceapa, patrunjel, 1 ou, smantana, iaurt Covalact de Tara cremos, cascaval
Mod de preparare:
Se curata dovlecelul. Se spala, se scobeste si se sareaza.Se caleste o ceapa, se adauga carnea si orezul si se lasa pe foc 7-8 minute. Dupa ce se stinge focul se adauga un ou. Legumele se taie. Se ia o tava, se unge cu ulei, se adauga dovlecelul si se umple cu amestecul de carne si orez. Pe deasupra se pun legumele tocate, smantana amestecata cu iaurt. Se da la cuptor 1 ora jumatate.Se acopera cu folie. Apoi cascaval
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...