5 oua
500ml lapte
500 gr zahar
1 cutie compot ananas
12 bucati de piscoturi
500 ml frisca
4 plicuri gelatina
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu ouale si laptele, se pun intr-un vas pe foc la bain - marie pana se ingroasa si devine ca o smantana .
Se ia de pe foc si se lasa la racit . Intre timp se bate frisca si se imparte in 2 parti egale, se pune la frigider pana preparam gelatina care o dizolvam in apa caldasi o turnam peste compozitia racita de pe foc , dupa care adaugam si ananasul si frisca si le amestecam bine .
Intr-o forma dreptunghiulara sau oricare alta , forma de cozonac , etc.punem o folie transparenta si turnam jumatate din compozitie, punem piscoturile inmuiate in zeama de la compotul de ananas si le asezam deaspra compozitiei apoi punem si restul de compozitie. Dupa care se pune la frigider pt cateva ore bune , se scoate se rastoarna pe platou se orneaza cu restul de frisca si fructe dupa preferinta
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...