iaurt de baut,cereale integrale,oua de prepelita,ou de gaina,branza,painje integrala,masline verszi,legume,vinete,miere,
Mod de preparare:
Mic Dejun
Se ia între orele 7 – 9 dimineața si se va opta pentru una dintre variantele de mai jos:
o porție de lapte sau Iaurt de băut 1.5% grăsime și 4-5 linguri de cereale integrale simple (orz, ovăz, secară)
omletă din 6-8 ouă de prepeliță cu verdeață
6 oua de prepeliță fierte
1 ou de gaină fiert și o felie de pâine integrală cu Brânzică de Casă ușoară 2% grăsime
2 felii de pâine integrală cu pastă de măsline verzi sau cu mozzarela sau cu Cașcaval Rucăr sau cu miere sau cu zacuscă făcută în casă sau cu salată de vinete
o salată din 3 tipuri de legume cu Brânzică de Casă ușoară 2% grăsime
un fresh de fructe cu o felie de pâine integrală și miere
200 ml de Iaurt natur dietetic 0.1% grăsime și câțiva sâmburi de migdale dar nu mai mult de 2 ori pe săptămână.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...