pentru 4 portii: 300g de capsuni, 200g piersicute, 150g de ananas si un iaurt cremos Covalact 300g.
Mod de preparare:
Se vor taia fructele in bucatele mici. In pahare se va pune un strat de iaurt cremos, un strat de fructe si tot asa.Se va lasa 10 min la frigider. E deertul perfect dupa friptura de miel.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...