Desert cu capsuni, ananas si crema de branza
Mai multe rețete

Desert cu capsuni, ananas si crema de branza

Ingrediente:

500 gr capsuni reci spalate si curatate de codite
150 ml smantana pentru frisca (minim 30% grasime)
150 gr crema de branza
8 linguri rase cu zahar pudra
esenta de vanilie
o cutie rece cu compot de ananas bucati
Mod de preparare:

1. Desfacem cutia cu compot si punem bucatile de ananas intr-o strecuratoare.
2. Pregatim 4 pahare sau cupe de sticla si punem bucatile de ananas pe fund, formand primul strat din desertul nostru.
3. Jumatate din capsuni impreuna cu doua linguri de zahar pudra le punem in blender si le facem pasta, apoi o adaugam peste bucatile de ananas.
4. Smantana o batem bat, dupa care adaugam crema de branza, 4 linguri cu zahar pudra, esenta de vanilie si amestecam bine pana se omogenizeaza. O adaugam peste bucatile de ananas si pasta de capsuni.
5. Capsunile ramase le taiem bacati si le amestecam cu doua linguri de zahar pudra dupa care le asezam peste crema de branza.
6. Ornam desertul cu frunzulite de menta. Pofta buna!
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul