- 20 de creveti intregi
- 5 catei de usturoi
- chili iute
- ulei de masline
- vin alb
- sucul de la o jumatate de lamaie
- foi de dafin, sare si piper, dupa preferinte
Mod de preparare:
Curatam bine crevetii. Adaugam intr-o tigaie uleiul de masline, iar dupa ce s-a incins adaugam usturoiul bine zdrobit si apoi crevetii si asezonam cu condimentele de mai sus. Cand este aproape gata adaugam sucul de lamaie si vinul alb si mai lasam sa fiarba totul aproximativ 5 minute la foc potrivit.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...