8 OUA,500 ML LAPTE,50 GR UNT COVALACT DE TARA,500 GR ZAHAR,1 1/2 KG FAINA ALBA ,50 GR DROJDIE,50 GR CACAO PUDRA,200 GR NUCA,1 STICLUTA ESNTA DE ROM,1 STICLUTA ESENTA VANILIE
Mod de preparare:
SE FACE O MAIA DIN DROJDIE PUTIN LAPTE CALDUT SI PUTINA FAINA SI SE LASA LA CRESCUT.DUPA CE A CRESCUT MAIAUA.SE INCORPOREAZA IN EA RESTUL DE LAPTE CALDUT CELE OUA OUA,UNTUL,300 GR ZAHAR,SI FAINA,PUTINA ESENTA DE VANILIE SI ESENTA DE ROM.SE FRAMINTA FOARTE BINE SI SE LASA LA CRESCUT O ORA.SE IMPARTE ALUATUL IN 2 PARTI .SE INTIND 2 FOI CARE SE UMPLU CU UMPLUTURA DE 200 GR CACAO SI 200 GR ZAHAR SI RESTUL DE ESENTE.SE IMPLETESC SI SE PUN IN FORME.SE LASA DIN NOU LA CRESCUT .DUPA CE AU CRESCUT SE INTRODUC IN CUPTOR CIRCA 45 DE MINUTE PINA SE COC.VA DORESC POFTA BUNA.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...