1kg faina, 200 ml lapte dulce, 200g margarina sau unt, 4 oua, coaja de lamaie, 100 g zahar, nuca macinata, esenta de migdale, 1 cubulet drojdie
Mod de preparare:
Se face aluatul din maiaua pregatita in prealabil din zahar, drojdie, faina, apoi se adauga galbenusurile frecate cu putin ulei si trptat laptele caldut si faina. se framanta bine si se lasa la dospit. crema se face din albusurile batute spuma cu zahar si apoi se adauga nuca. se coc la foc potrivit timp de 40 min.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...