500 g faina,4oua.200ml lapte,1 plic drjdie uscata,100g unt,arome :coaja de lamie zar vanilat, esenta rom,zahar 100grame,nuca,cacao,1 albus
Mod de preparare:
se pune la topit untul,dupa ce s-a topit se adauga laptele ,zaharul si se lasa sa se raceasca un pic,apoi de adauga aromele,separat se bat ouale se pun peste lapte zahar lapte si se amesteca bine,apoi treptat adaugam faina si drogdia si lasam la crescut 1 ora.intretimp facem crema de nuci .impartem aluatul in 2 punem crema si il impletim,se mai lasa la cresut o jum de ora in tava se unge cu galbenus de ou ,se coace .
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...