Pentru aluat: 5 oua, 300 g, zahar, 1 kg, faina, 400 ml lapte, 100 unt, 5 linguri ulei, 50g drojdie, mirodenii.
Umplutura: 400 g braza de vaci "Covalact De Tara", 200 g zahar si vanilie, mac si lapte.
Mod de preparare:
Din 200 ml lapte, un pahar faina si 50 g drojdie se face maiaua. Pregatim aluatul din faina, oua, maiaua crescuta, unt, zaharul topit in lapte si ulei. Dupa ce a crescut se umple o fasie din aluat cu branza amestecata cu zahar,vanilie si alta cu mac macinat fiert in lapte cu zahar. Este delicios.Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...