faina,oua,drojdie,zahar,lapte,stafide,unt de la Covalact de tara,vanilie,rom,lamaie,zahar vanilat, cacao,nuca,rahat.
Mod de preparare:
Punem faina intr-un lighean mare si apoi adaugam drojdiadizolvata in lapte caldut cu 3 lingurite de zahar.Amestecam bine si lasam 17 min.Separam galbenusurile de albus,frecam galbenusurile cu zahar apoi cu lapte si lamaie.Toate ingredientele se pun peste faina lasata cu drojdie. Se framanta si se adauga untul topit.Lasam aluatul la crescut la loc cald cca 1h.Ungem tavile cu ulei si tapetam cu hartie de copt.Dupa ce altuatul creste,il rupem in 2 bucati si intindem o foaie de 2-3cm .Presaram miez de nuca,rahat taiat ,stafide si cacao apoi rulam foaia si o asezam pe tava unde o lasam 10 min sa mai creasca un pic. Se ung cu galbenus cu 1/2 lingura de zahar si daca vreti esenta de vanilie/rom.Bagam la cuptor preincalzit pentru 45-50 min. Pofta buna !!! :*
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...