cotlete de porc, sare, piper, mustar boabe, usturoi, coriandru, foi de dafin, ulei, vin alb, legume congelate
Mod de preparare:
Se vor amesteca toate condimentele formandu-se o pasta cu care vom unge toate cotletele si le vom lasa 20-30 de minute la rece apoi vom introduce tava la cuptor in care vom adauga vinul si apa.Spre sfarsit vom pune si legumele congelate pentru a da un gust bun fripturii.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...