500 g cotlet de miel
1 cutie rosii Cirio
1 kg cartofi
2 leg ceapa verde
1 leg usturoi verde
1 lingurita cimbru
1 lingurita menta
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Condimentezi cotletele,apoi le prajesti pe gratar sau intr-o tigaie,dupa care le asezi intr-o tava unsa cu ulei.Asezi cotlete cartofii taiati cubulete si un amestec pregatit din pulpa de rosii Cirio,verdeata tocata,sare si piper.Dai tava la coptor pentru circa 50 de minute.Cotletele,cartofii si sosul obtinut le servesti alaturi de o salata verde cu putina lamaie.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...