1kg cotlete de porc ,0,5kg ardei gras,200g ceapaalba,50g chili,50 ml vin alb,100ml suc de rosii,100ml ulei de masline,sare,piper
Mod de preparare:
Cotletele de porc se prajesc in ulei pe ambele parti,apoi se scot pe o tava.Intr-o tigaie se calesc ardeiul si ceapa dupa care se adauga sosul de chilli si sucul de rosii.Se mai lasa pe foc inca 2-3 minute si apoi se adauga peste cotletele de porc .Totul se introduce in cuptorul incins la 180 de grade pentru 10-12 minute.Se serveste cu orez
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...