1kg spanac;600 g brânză de burduf Covalact de tara;2 ouă;1 ceapă;1 pachet foietaj
Mod de preparare:
Spanacul se fierbe 2-3 min, se lasă la scurs şi se toacă mărunt. Călim ceapa în puțin ulei apoi adăugăm spanacul să se călească și el puțin împreună cu ceapă. Când este gata se lasă să se răcească puțin apoi adăugăm brânza și ouăle și amestecăm totul bine. Amestecul rezultat se întinde pe foaia de foietaj tăiata sub formă de cerc pe care am întins-o puțin înainte apoi aşezăm cealaltă foaie. În mijlocul cercului aşezăm un pahar mai mare sau o cană şi tăiem marginile cercului cu cuţitul în fâşii late pe care le întoarcem cu partea în care se vede spanacul în sus. Coroniţa astfel rezultată se aşează într-o tavă în care am pus în prealabil hârtie de copt. Se introduce în cuptor și se lasă până când prinde o culoare aurie deasupra. Se poate servi caldă sau rece. Poftă bună!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...