2 pachete margarina
700 grame faina
2 linguri otet
2 linguri zahar
putina sare
apa minerala
2 oua
un cub de drojdie
Mod de preparare:
Se amesteca margarina cu faina, putina sare, zaharul, ouale si drojdia.Se adauga otetul si putina apa mineral.Se framanta bine pane se obtine un aluat matasos.
Se lasa o jumatate de ora apoi se intinde o foaie din care se taie patrate pe diagonala, obtinand triunghiuri. Se umplu cu gem sau rahat, dupa preferinta .Se coc in cuptor, iar cand se scot se pudreaza cu zahar pudra.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...