250g smantana Covalact de tara; 250g untura; 1 pahar lapte; 1 kg faina; sare; coaja de la o lamaie; marmelada; drojdie(un cubulet).
Mod de preparare:
Se amesteca smantana, untura si drojdia dizolvata in paharul cu lapte.
Se adauga faina cat cuprinde, sarea, coaja de lamaie si alte arome dupa gust.
Compozitia alcatuita se va lasa 15 minute la dospit.
Se vor intinde foi si se vor taia patratele, in care vom aseza bucatele de marmelada.
Impaturite fiecare in parte se vor baga la cuptor intr-o tava unde am intins inainte foaie speciala pentru copt. Se vor scoate si pudrate cu zahar pudra.
Pofta buna!
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...