clatite umplute cu piept pui si ciuperci servite cu sos de smanta
Mai multe rețete

clatite umplute cu piept pui si ciuperci servite cu sos de smanta

Ingrediente:

2 oua, 500 ml lapte, 300 ml smantana, 100g piept pui, 50g ciuperci sare piper ulei, un tub branza topita 100 ml apa minerala, verdeata patrunjel
Mod de preparare:

se face compozitia de la clatite din oua lapte apa minerala sare se bate bine si se obtin clatitele intr-o tigaie incinsa.
compozitia se taie pieptul de pasare si ciupercutele julien se caleste in putin ulei, se condimenteaza cu sare si se pune piper se pun intr-o clatita si se strang cu scobitori
Sosul se obtine in tigaia care am obtinut compozitia adaugam smantana covalact, tubul de branza topita, condimentam dupa gust si turnam peste clatia umpluta, verdeata la sfarsit si Pofta Buna
În bucătărie la Chiva
Placinta cu branza si iaurt

Placinta cu branza si iaurt

Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact. Adaugam esentele si amestecam bine. Din aceasta compo ...
Tot articolul
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Tot articolul
Drob

Drob

Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Tot articolul
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...
Tot articolul