Curatati merele de cotoare si apoi curatati-le de coaja, taiati-le cubulete mici.
Umplutura: se pune zaharul intr-o tigaie larga si se caramelizeaza la foc mic, pana capata o culoare aurie si fumega usor. Se adauga untul taiat cubulete si se amesteca. Se adauga tot romul deodata si se amesteca rapid. Adaugati merele, scortisoara, cuisoarele si zaharul vanilat. Amestecati. Caliti merele timp de aproximativ 7-8 minute. Se pregatesc 5 clatite. Pesmetul, nuca si zaharul se prajesc la foc mediu, intr-o tigaie fara grasime, pana se rumeneste. Se umple fiecare clatita cu aproximativ 3 linguri de umplutura. Se ruleaza. Se ung deasupra cu unt topit. Se tavalesc cu partea unsa prin amestecul de pesmet si nuca.
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...