2 oua
300 grame faina alba
200 ml lapte
200 ml apa minerala
3 linguri de ulei
un praf de sare
coaja de portocala
zahar vanilat
200 gr branzica de casa Covalct de Tara
Mod de preparare:
Intr-un bol se bat ouale cu sarea si cateva linguri de faina pana iese o compozitie omogena.
Adaugam 3 linguri de ulei, coaja de lamaie si zaharul vanilinat. Amestecam bine apoi aaugam si amestecam in acelasi timp laptele apoi apa minerala.Compozitia nu trebuie sa fie nici prea groasa nici prea subtire.
Coacem clatitele si le umplem cu branza
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...