Un kilogram de ciupercute
150 gr. cascaval Covalact
o legatura de marar
piper
sare
Mod de preparare:
Se curata si se spala ciupercile , apoi se toaca coditele si se pun putin la prajit, cat sa primesca o culoare apoi se adauga mararul taiat marunt, piperul si sarea.Cand coditele prajite sunt reci,se adauga cascavalul Covalact razuit. Se amesteca si compozitia se pune in ciuperci. Ciupercile umplute se aseaza intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si se lasa la cuptor cam 20 de minute. Ce va iesi....o minunatie...
Mod de preparare: Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul Covalact.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compo ...
Mod de preparare:Se pun in masina de paine ingredientele pentru aluat, mai intai ingredientele ude si apoi cele uscate, drojdia fiind ultima ca si pe lista. Se selecteaza un program cu doua ...
Mod de preparare:Organele si verdeata se spala foarte bine. Organele se fierb pe jumatate in apa cu sare apoi se scot si se dau prin robot. Prin acelasi robot dam si verdeata, apoi amestecam organele ...
Mod de preparare:Pentru foi amestecam intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si laptele. Se bate cu mixerul pana se topeste zaharul. Adaugam sarea si amoniacul stins cu zeama de lamaie si apoi adaugam ...